ALLERGI- OG MILJØVENLIG RENS AF DIN BIL

DIT LOKALE TUNAP CENTER

TUNAP leverer innovativ udvikling og systemløsninger indenfor kemi. Som førende på markedet indenfor bilindustrien, tilbyder vi udvikling, produktion og salg fra én samlet kilde. Med vores pålidelige produkter er vi en uundværlig partner for flere brancher. Mere end 30.000 kunder bruger TUNAP produkter og systemer.

Rodi’s Autocenter er Certificeret TUNAP værksted og vi er derfor altid opdateret på den nyeste produktviden og redskaber til at optimere forretningen og gøre din oplevelse endnu bedre. På et TUNAP Center har alle medarbejdere have gennemgået træning og uddannelse indenfor koncepter for rens og vedligeholdelse.

TUNAP RENSNINGER

FOR OLIESLAM OG KANALER

Ved at anvende TUNAP’s produkter i forbindelse med olieskift skylles mange urenheder ud med den gamle olie, og motoren efterlades ren. En ren olie forbedrer smøreevnen markant, og er med til at sikre længere levetid på motoren.

AF PARTIKELFILTER

Partikelfilterrens med TUNAP produkter sørger for at dit partikelfilter brænder rent, så du undgår dyre regninger fra mekanikeren. Ved jævnlig anvendelse af dette produkt sikrer du, problemfri kørsel i din bil.

AF DIESEL INDSPRØJTNINGSSYSTEM

Når der sker en forbrænding i bilens motor efterlader det affaldsstoffer som blandt andet kommer fra brændstoffet og oliedampene. Affaldsstoffer sætter sig på stemplerne, ventilerne, indsprøjtningsdyserne, EGR ventilen og lignende steder. Dette kan fjernes med additiver fra TUNAP, så affaldsstofferne blødgøres og renses ud ved kørsel.

AF A/C OG KABINETILTER

Med det eneste godkendte produkt hos Tyske Astma og Allergiforbundet: Airco Well 994 fra TUNAP, kan du sikre dig at din familie ikke får blæst sundhedsskadelige bakterier, skimmelsvamp og mikroorganismer ind i jeres ansigter når du tænder dit klimaanlæg i bilen.

AF VENTIL FOR SOD (FSI MOTOR)

Med TUNAP rens af ventil for sod, skylles kraftigt rensemiddel gennem dyserne mens motoren kører for at rense dyser for ophobning af koks og sod. Denne rens gendanner sprøjtemønsteret i benzin dyser, reducerer forurening og nedbringer tændingsbanken.

SERVICEBOOKING

Uanset dit bilmærke bevarer du fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog når du får lavet service hos Rodi’s Autocenter.

Book service