SERVICEBOOKING

Uanset dit bilmærke bevarer du fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog når du får lavet service hos Rodi’s Autocenter.

Book service

FIND RODI’S AUTO

TAG ET KIG IND I VÆRKSTEDET

VORES VÆRKSTED

Vi er et frit autoværksted med mange års erfaring inden for stort set alle bilmærker og typer af opgaver, på både personbiler og varebiler. Vi er en del af værkstedskæden Mekonomen Autoteknik, som sammen med vores kompetente mekanikere og mange års erfaring er din tryghed for et korrekt og professionelt udført håndværk.

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi køber, blandt andet, reservedele ind via Mekonomen (Skandinaviens største autogrossist) så både pris og kvalitet hænger sammen. På disse reservedele kan vi yde 3 års garanti. Uanset dit bilmærke bevarer du fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog!

Vi råder over det nyeste testudstyr og nyeste værktøj, og med et godt håndværk kan vi tilbyde reparation og service af alle biler, uanset mærke, model eller årgang. Vi udfører alt i mekanisk og elektrisk arbejde og kan også tilbyde reparation af autoskader, udskiftning af ruder, klargøring til salg, syn, omsyn, montering af diverse biludstyr m.m. Vi tilbyder lånebil i forbindelse med dit værsktedsbesøg hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted og servicere din bil til fuld tilfredshed.